‘Motorola Moto E4 Plus te zien op gelekte persafbeeldingen’

17 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
moto-e4-plus-pa-1

Er zijn persafbeeldingen gelekt waarop we mogelijk voor het eerst de onaangekondigde Motorola Moto E4 Plus te zien krijgen. Volgens de geruchten wordt dit toestel voorzien van een scherm die 5,5-inch groot is.

Is dit de Moto E4 Plus?

Deze week heeft Motorola nog twee nieuwe toestellen aangekondigd, de Moto C4 en de Moto C4 Plus. Deze smartphones behoren niet tot de phabletcategorie, daarom hebben we hen niet op Tablets Magazine meegenomen. Maar één van de aankomende toestellen, de Moto E4 Plus, komt daarvoor waarschijnlijk wel in aanmerking. De E4 Plus is de opvolger van de E3 Plus en zal qua prijs en specs ergens tussen de C-serie en G-serie gaan vallen. Van dat toestel zijn nu mogelijk persafbeeldingen gelekt, die je hieronder kunt bekijken.

De Motorola Moto E4 Plus krijgt waarschijnlijk een scherm van 5,5-inch. De schermresolutie bedraagt mogelijk 720 bij 1280 pixels. Op de voorkant zit waarschijnlijk een camera van dertien megapixel, terwijl de frontcamera dan vijf megapixel zou krijgen. Ook wordt er gezegd dat er onder de motorkap een MediaTek MT6737M-soc zit, geklokt op 1,3 GHz. Qua werkgeheugen zou er 2 of 3 GB aanwezig zijn; het interne geheugen zou 16 GB bedragen (maar ook uitbreidbaar zijn). Wanneer Motorola het toestel aankondigt, is helaas niet bekendgemaakt.

Reacties (0)