Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z2 Play krijgt een Qualcomm Snapdragon 626’

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2017, 11:27 CategorieAndroid

De Motorola Moto Z2 Play is gekeurd door de Chinese communicatiewaakhond, waardoor er wat informatie naar buiten is gekomen. Zo zou het toestel worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 626-processor en een accu van 2.820 mAh.

Moto Z2 Play gekeurd door TENAA

De Motorola Moto Z Play wordt nog altijd als een interessant toestel gezien voor de mensen die op zoek zijn naar een midrange smartphone met redelijke specs en een grote accu, voor een midrange prijs. Zoals het er nu naar uitziet krijgt die Z Play een opvolger in de vorm van de Moto Z2 Play en dat toestel lijkt nu gekeurd te zijn voor de Chinese communicatiewaakhond, de TENAA. Naast enkele foto’s, die je hierboven kunt bekijken, zijn er ook wat specificaties naar buiten gekomen. Zo krijgt de Z2 Play een Qualcomm Snapdragon 626-processor.

Ook lijkt het erop dat de accu een stuk kleiner zal zijn dan zijn voorganger. De eerste Moto Z Play heeft een accu van 3.510 mAh, maar de Moto Z2 Play zou een accu moeten gaan krijgen van 2.820 mAh. Dat is nogal een verschil. De nieuwe processor mag misschien wel energiezuiniger zijn, maar het is niet bekend of die processor dat gat van bijna 700 mAh kan opvangen. Wellicht kan Android O dat percentage nog wat opschroeven, maar voorlopig is dit nog giswerk. Maar zoals het er nu naar uitziet, is het slechts nieuws.

De Motorola Moto Z2 Play krijgt verder waarschijnlijk een scherm van 5,5-inch, met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 4 GB aan werkgeheugen, 64 GB aan interne opslagruimte, een micro-sd-kaartsleuf, een twaalf megapixel-camera, een vijf megapixel-camera en een vingerafdruklezer. Het toestel wordt mogelijk geleverd met Android 7.1 Nougat.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.