Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z2 Play krijgt kleinere accu dan voorganger’

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2017, 10:16 CategorieAndroid

Er is een gerucht verschenen over de onaangekondigde Motorola Moto Z2 Play. Het toestel krijgt mogelijk een kleinere accu dan zijn voorganger. En dat terwijl de Moto Z-toestellen er juist om bekend staan een goede accuduur te hebben.

Moto Z2 Play krijgt kleinere accu – gerucht

Toestellen van Motorola hebben vaak een grote accu, waardoor het apparaat gemakkelijk twee of meerdere dagen mee zou moeten kunnen gaan. Dat was niet anders bij de Moto Z Play, die vorig jaar verscheen. Maar nu ziet het ernaar uit dat de opvolger van die phablet, de Moto Z2 Play, een kleinere accu gaat krijgen. Waarschijnlijk wil de fabrikant dit doen om het toestel dunner en lichter te maken: met een kleinere batterij aan boord kan het apparaat een millimeter dunner worden en ongeveer twintig gram lichter, aldus techjournalist Evan Blass.

De accu die in de Moto Z Play zit is 3.510 mAh groot. Maar de accu die in de Moto Z2 Play zou gaan zitten, zou ‘slechts’ 3.000 mAh groot zijn. Dat betekent dat de accuduur van vijftig naar dertig uur teruggaat, aldus de geruchten. Verder zou de Z2 Play een Snapdragon 626 aan boord krijgen, geklokt op 2,2 GHz. Ook zou er een display aanwezig zijn met een schermresolutie van 1080p. Verder is er 4 GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 64 GB aan interne opslagruimte en een twaalf megapixel-camera. Ook zou er een vijf megapixel-frontcamera zijn.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.