Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nederlandse game Penarium nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 11:08 CategorieGaming

De game Penarium, van de Nederlandse ontwikkelaar Self Made Miracle, is nu ook verkrijgbaar voor zowel Android als iOS. Eerder werd deze titel, waarin je een aantal sadistische opdrachten moet overleven, al uitgebracht voor spelcomputers en pc.

Download Penarium voor Android en iOS

Het is vanaf nu mogelijk de game Penarium, van de Hilversumse studio Self Made Miracle, te downloaden op Android en iOS. Dit is een game waarin je in de rol kruipt van Willy: een nieuwsgierig jongetje dat in de handen komt van een maniakale circusdirecteur die hem kunstjes laat doen. En die kunstjes zijn behoorlijk dodelijk, want elke stap of elke sprong kan nog wel eens de laatste zijn. Zagen, doelzoekende raketten, laserstralen die het net zo lang zijn als het scherm — je moet het allemaal ontwijken, of je gaat eraan.

Het spel werd eerder uitgebracht op de Xbox One en PlayStation 4, evenals pc, in samenwerking met spelontwikkelaar en -uitgever Team17, bekend van de Worms-franchise. Deze uitgever helpt jonge en zelfstandige ontwikkelstudio’s bij het uitbrengen van hun (vaak eerste) game. In 2013 had ik een interview met de jongens achter het spel, die in detail vertelden over het ontwikkelproces van de game, die overigens in samenwerking is gemaakt met de eenmansstudio Grundy Soft. Wil je weten wat je downloadt voordat je betaalt? Check mijn recensie.

  • Penarium
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.