Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix voor Android voorzien van ondersteuning voor HDR-video

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2017, 9:14 CategorieApplicaties

Netflix heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie van de videostreamingdienst. De update neemt HDR-ondersteuning met zich mee. Op moment van schrijven is het echter alleen zo dat de LG G6 de videostandaard ondersteunt.

Bekijk video van Netflix in HDR op de LG G6

Op moment van schrijven zijn er niet veel bronnen die content in high dynamic range (HDR) aanbieden en apparaten die kunnen omgaan met dat type content. De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy Tab S3 kunnen bijvoorbeeld omgaan met deze videostandaard, maar ook de LG G6 kan er mee overweg. Videostreamingdienst Netflix heeft vandaag een update uitgebracht voor zijn Android-app die HDR-content naar mobiele apparaten brengt. Om heel veel apparaten gaat het nog niet: voorlopig geldt dit alleen voor de LG G6.

Om content in high dynamic range op je mobiele apparaat te kunnen bekijken, dien je dus aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo dien je uiteraard de LG G6 te hebben (lees hier onze recensie van deze mooie phablet) en heb je uiteraard ook de nieuwste versie van de Netflix-app nodig. De update wordt nu uitgerold — maar APK Mirror heeft al de nieuwste versie online staan. Vergeet ook niet het duurste abonnement bij de videostreamingdienst af te sluiten, die van 11,99 euro per maand. Alleen dan krijg je toegang tot 4K HDR-content.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.