Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix bevestigt komst Samsung Galaxy S8 Active

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2017, 19:24 CategorieAndroid

Een vrij onverwachte bron heeft de komst van de Samsung Galaxy S8 Active bevestigd: Netflix. De streamingdienst heeft het toestel opgenomen in een lijst apparaten die in staat zijn om de shows van Netflix weer te geven.

Typenummer

In de lijst telefoons en tablets die hiertoe in staat zijn, komen we een toestel tegen met het typenummer SM-G892A. Datzelfde typenummer zagen we al eerder bij de Amerikaanse telecomwaakhond FCC verschijnen. Bij de FCC worden alle toekomstige toestellen eerst getest, voordat ze tot de Amerikaanse draadloze netwerken worden toegelaten.

Active

De Active-versies van de Galaxy S-reeksen zijn bijzonder stevig uitgevoerde varianten. Zo is de Galaxy S7 Active voorzien van de militaire standaard MIL-STD-810G. Die standaard geeft aan tegen welke omstandigheden het toestel moet kunnen. Verwacht mag worden dat de opvolger van de Galaxy S7 Active dezelfde standaard zal hanteren.

HD-kwaliteit

Een en ander betekent dat de Galaxy S8 Active er waarschijnlijk uit zal zien als een telefoon waar een hoesje omheen zit, maar in dit geval maakt dat hoesje integraal deel uit van de behuizing. Netflix meldt verder niets over het toestel, alleen dat het toestel in staat is om de content van de streamingdienst in HD-kwaliteit af te spelen.

Valtest

De Galaxy S8 is waterdicht, maar volgens een recente Duitse test niet al te stevig. Het scherm kwam bij de Duitsers niet door een valtest heen. De Galaxy S8 Active zal het op dit gebied hoogstwaarschijnlijk beter doen. Hij moet tegen een stevige stoot kunnen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.