Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw Logitech-toetsenbord voor de iPad 2017 gaat vier jaar mee

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2017, 13:02 CategorieAccessoires

Logitech heeft een nieuw toetsenbord voor de gloednieuwe iPad 2017 aangekondigd. De accessoire gaat vier jaar mee op één batterij. Of het toetsenbord inderdaad vier jaar meegaat na dagelijks gebruik, weten we voorlopig nog niet zeker.

iPad 2017 ontvangt toetsenbord van Logitech

Logitech heeft een nieuwe accessoire aangekondigd voor de 9,7-inch iPad (2017): de Slim Folio keyboard. Hoewel dat niet zo bijzonder is, is de keuze voor het type batterij dat weer wel: de accessoire beschikt namelijk over vervangbare knoopcellen in plaats van oplaadbare lithium-ion-batterijen. In combinatie met de low-power Bluetooth 4.0-technologie, zou dat moeten betekenen dat het toetsenbord zo’n vier jaar meegaat op een volle accu, aldus de fabrikant. Maar of dat ook zo is — dat weten we pas over een paar jaar.

Logitech claimt dat wanneer je het toetsenbord twee uur per dag gebruikt, of iets minder, de accessoire pas na vier jaar nieuwe knoopcellen nodig heeft. Verder valt het toetsenbord niet zo op. Er is een standaard lay-out aanwezig en er is geen achtergrondverlichting. Wel zijn er snelkoppelingen voor specifieke iOS-functies. Overigens is de tablet slechts in één hoek neer te zetten tijdens het tikken, maar die hoek zal wel algemeen aanvaard zijn. De nieuwe Slim Folio kost 99 dollar; onduidelijk is nog of die ook naar Nederland zal komen.

  • Delen:
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.