Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe foto’s van phablet Moto Z2 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2017, 23:10 CategorieAndroid

De Moto Z2 van Motorola is met een flink aantal foto’s op internet gezet, nog voordat de phablet officieel is aangekondigd. De plaatjes tonen een grote, strak vormgegeven telefoon, met twee camera’s en twee flitsers op de achterkant.

Geen 3,5 mm oortelefoongat

Op de foto’s zit de phablet wel in een dun hoesje. Daardoor blijft een deel van het ontwerp voor het oog verborgen. Maar het hoesje zit zo strak, dat er toch wel aardig wat uit te halen valt. Bovendien onthullen de foto’s zaken als de usb type-c poort en de plek van de simkaartsleuf en de volumeknop. Ook komen we her en der wat antennelijnen tegen, maar geen 3,5 mm oortelefoongaatje. En die dubbele camera dus, op de achterkant, met twee flitsers. Allemaal vervat in een zwarte cirkel, en zodanig geplaatst dat het net een smiley lijkt.

Play en Force

Dat laatste zal vast helpen bij het (terug)lachen naar de camera. Wat de hardware van het toestel betreft, wordt verwacht dat er in de krachtigste variant een Qualcomm Snapdragon 835-processor wordt gestopt en in een minder krachtige variant een Snapdragon 626. Voorts zou het 5,5-inch scherm een quad HD-resolutie bezitten. Er zouden net als vorig jaar weer een Play- en een Force-variant worden uitgebracht. De telefoons zouden volgens de laatste verhalen worden gepresenteerd op 8 juni.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.