Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe HP Elite x2 2-in-1-tablet heeft een snellere processor en hogere resolutie

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2017, 12:23 CategorieWindows

HP heeft woensdag een nieuwe 2-in-1-tablet onthuld. Het is de HP Elite x2 1012 G2, met een snellere processor en hogere resolutie dan zijn voorganger. Het apparaat beschikt over een scherm van 12,3-inch en een afneembaar toetsenbord.

Dit is de nieuwe HP Elite x2 1012 G2

HP voorziet de zakelijke Elite x2-lijn van een update. Het nieuwe model heeft dezelfde schermresolutie als de Microsoft Surface Pro 4 en biedt een aantal mooie specificaties aan. De 2-in-1-tablet wordt de HP Elite x2 1012 G2 genoemd en is de opvolger van de 1012 G1. Het model is voorzien van een 12,3″-scherm, een ingebouwde kickstand en een afneembaar toetsenbord. Er is maximaal 12GB aan werkgeheugen aan boord, met maximaal een Intel Core i7-processor.

Het nieuwe model lijkt wel enorm op zijn voorganger, maar heeft een scherm met een hogere resolutie (2.736 x 1.824 pixels), optionele Intel vPro-ondersteuning en usb 3.1 type-c- en usb 3.0 type-a-poorten. HP claimt dat de 47 Wh-accu zo’n tien uur mee moet gaan en binnen dertig minuten voor vijftig procent opgeladen kan zijn. Ook is er ruimte voor de stylus in de behuizing van de tablet. Verder is er een vingerafdrukscanner en een infraroodcamera, met ondersteuning voor Windows Hello. Ook zitten er twee speakers op de voorkant.

In Nederland moet de 1012 G2 vanaf juli verkrijgbaar zijn voor een prijs vanaf 1.099 euro.

  • Delen:
HP Elite x2 1012 G1 Tablet
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.