Kobo introduceert geavanceerde versie van waterdichte Kobo Aura H2O e-reader

02 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
kobo-aura-h20-advance

Kobo kondigt dinsdagmiddag een verbeterde versie van de waterdichte Kobo Aura H2O aan. Dit is een uitgebreide e-reader. Boekenliefhebbers hoeven niet bang te zijn dat hun e-reader nat wordt dankzij de speciale coating, die zowel binnen- als buitenkant tegen water beschermt.

Dit is de verbeterde Kobo Auroa H2O

E-readerfabrikant Kobo heeft dinsdagmiddag een nieuwe versie van de Kobo Aura H2O aangekondigd. Met deze e-reader is het mogelijk in de zon te lezen, aangezien het e-inkscherm geen licht weerspiegelt. En dankzij schermverlichting met ComfortLight Pro, dat eerder al in de premium Aura One-e-reader verwerkt werd, is het ook mogelijk in de avond rustig te kunnen lezen — zonder dat het belastend is voor de ogen. De nieuwe Aura H20 is niet zwaar en lekker compact, dus zou gemakkelijk in een tas mee op vakantie passen.

Omdat heel veel boeken meeslepen nogal een gedoe is, is het goed om te weten dat er ook een e-book-abonnement is: Kobo Plus. Daarmee lees en ontdek je onbeperkt digitale boeken voor een vast bedrag van 9,99 euro per maand. Boekenliefhebbers hebben de beschikking over het grootste aanbod digitale boeken: van nieuwe releases en bestsellers tot de favoriete klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem. Kobo Plus heeft een aanbod van meer dan 50.000 titels in uiteenlopende categorieën. En de e-books zijn ook te downloaden.

Prijs en beschikbaarheid

De Kobo Aura H2O is vanaf 22 mei verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 179,99 euro.

Reacties (0)