Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe software testen op je Nvidia Shield Tablet? Check het Preview-programma

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2017, 10:34 CategorieAndroid

Fabrikant Nvidia heeft laten weten dat het voor eigenaars van een Nvidia Shield Tablet mogelijk is de nieuwste software te testen. Ook de mensen met een mediaspeler van de fabrikant in huis kunnen zich voor de dienst aanmelden.

Software-updates testen op de Nvidia Shield Tablet

Mocht je een Nvidia Shield Tablet of Nvidia Shield Android TV thuis hebben liggen, dan krijg je nu de kans om nieuwe software-updates te testen voordat ze voor iedereen worden gelanceerd. Het bedrijf heeft namelijk het Shield Preview Program opgezet, waar die gebruikers dus verbeteringen en aanpassingen kunnen uitproberen voor die worden geïntroduceerd voor de stabiele release. Je krijgt toegang tot vroege versies van die updates en kunt de fabrikant van je feedback voorzien via een speciaal, afgesloten, gedeelte op het Nvidia-forum.

Uiteraard geldt ook hier: bèta-versies van software testen doe je geheel op eigen risico. Het kan zijn dat je problemen of bugs tegenkomt die je normaliter niet aantreft, waardoor je systeem anders of traag reageert — of erger nog: vastloopt. Mocht je het alsnog leuk vinden om dit te doen, dan kun je je hier aanmelden voor het Shield Preview Program. Je hebt wel een forumaccount nodig wil je hieraan meedoen. Ook is het zo dat je Nvidia wat gegevens moet doorsturen, zodat je apparaat in aanmerking komt. Je moet elk product apart aanmelden.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.