Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De OnePlus 5 is straks mogelijk in vier verschillende kleuren beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2017, 9:35 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat de OnePlus 5 later dit jaar in vier verschillende kleuren beschikbaar zal zijn, als we een teaser mogen geloven. Het socialmediateam van OnePlus heeft namelijk een wel erg opvallende tweet de wereld in geholpen.

Vier kleuren voor de OnePlus 5?

Binnenkort wordt de OnePlus 5 aangekondigd. Wanneer precies, is nog niet bekend — maar het moet deze zomer dan toch echt gaan gebeuren. Om alvast wat mensen enthousiast te maken, heeft het socialmediateam van de fabrikant een opmerkelijke tweet de wereld in geholpen. In de tweet wordt er gevraagd wat de kleur van de volgende smartphone zou moeten zijn. Als bijlage is er een afbeelding die vier verschillende kleuren laat zien, waardoor de gedachte nu leeft dat de 5 dus straks in vier kleuren beschikbaar zal zijn.

Een niet zo subtiele verwijzing naar de OnePlus 5 vinden we in de 5 die is gebruikt in plaats van de s in de zin What 5hould the color of your next phone be?. Het zou echter ook kunnen zijn dat OnePlus feedback vanuit de community wil en wil weten welke kleur het mooist gevonden wordt — wellicht dat de winnende kleur dan de enige kleur zal zijn die later beschikbaar is. Het wachten is nu op de aankondiging van de phablet. Of op de volgende teaser van het socialmediateam. Wanneer de 5 precies wordt aangekondigd, is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.