Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De OnePlus 5 laat nu niet lang meer op zich wachten dankzij deze teaser

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2017, 10:20 CategorieAndroid

OnePlus heeft deze week een teaser de wereld in geholpen die te maken heeft met de nog aan te kondigen phablet OnePlus 5. Waarschijnlijk laat de onthulling van dat toestel nu niet lang meer op zich wachten.

De OnePlus 5 lijkt aanstaande

Fabrikant OnePlus maakt vaak zogenaamde flagship killers: toestellen die behoorlijke specificaties meekrijgen en voor een lagere prijs aangeboden kunnen worden dan concurrenten doen met soortgelijke specs. De laatste smartphone die het bedrijf heeft uitgebracht is de OnePlus 3T, met een Snapdragon 821-processor. En de volgende? De volgende wordt naar alle waarschijnlijkheid de OnePlus 5, met een Qualcomm Snapdragon 835-processor. OnePlus heeft nu een teaser op Weibo, het Chinese Twitter, geplaatst van dat apparaat.

Uit die teaser is helaas niets op te maken op het gebied van specs. Wel laat de teaser zien dat de onthulling van het nog aan te kondigen toestel aanstaande is, waardoor we er dus naar uit kunnen kijken. Als het goed is duurt het nu niet lang meer; waarschijnlijk vindt de onthulling deze zomer plaats. Wanneer het apparaat dan wordt uitgebracht, is nog niet zeker. Eerder kwam al naar buiten dat de OnePlus 5 wordt voorzien van 6 GB aan werkgeheugen en tot 256 GB aan interne opslagruimte — laat die prijs maar komen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.