Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 5 met prijs aangetroffen in een online winkel

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2017, 10:47 CategorieAndroid

De aankondiging van de OnePlus 5 komt steeds dichterbij. Dat merken we aan de geruchten, maar nu ook aan een opgedoken winkelpagina. Op die pagina is een prijs te vinden voor het toestel — maar of die prijs klopt, kunnen we op dit moment niet verifiëren.

Is dit de prijs van de OnePlus 5?

De verwachting is dat OnePlus binnenkort een nieuwe smartphone zal gaan presenteren. De ceo van het bedrijf heeft inmiddels al een teaser de wereld in geholpen, waar we helaas geen details op hebben kunnen aantreffen. Ook zijn er al een aantal keren wat specs naar buiten gekomen en zijn we zelfs al een render tegengekomen. Vandaag is er wederom informatie naar buiten gekomen over het nog aan te kondigen toestel, namelijk de prijs. De prijs is opgedoken bij een webwinkel — maar of die klopt, kunnen we op dit moment niet zeggen.

Op de website is een zwarte OnePlus 5, inclusief een rijtje specs, te vinden. Het kan natuurlijk zijn dat die specs zijn overgenomen van de lekken die hebben plaatsgevonden. En vervolgens zou het mogelijk kunnen zijn dat de prijs op basis van deze specs is bepaald. Webwinkel OppoMart vraagt in elk geval 449 dollar voor het apparaat. Op dit moment heeft fabrikant OnePlus zelf nog geen informatie naar buiten gebracht over het toestel. Dus alles wat we er nu over binnenkrijgen of lezen, kan nog veranderd worden. Het wachten is op de aankondiging.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Jan Bos
    30 mei, 2017 om 19:03

    Jullie zeggen veel, maar eigenlijk zeggen jullie helemaal niks.
    Ook een manier van sitevulling.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.