Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus werkt samen met DxO aan de camera van de OnePlus 5

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2017, 16:16 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat de camera van de OnePlus 5 in samenwerking met het team van DxO wordt gemaakt. DxO staat erom bekend camera’s te testen – echte camera’s, maar ook de camera’s op mobiele apparaten – en propt alle informatie daarover in een benchmark.

Camera OnePlus 5 samen met DxO ontworpen

OnePlus, fabrikant van de populaire OnePlus-toestellen met een aangepaste versie van Android, heeft aangekondigd dat de fabrikant de handen ineengeslagen heeft met DxO voor de ontwikkeling van de camera van de OnePlus 5. DxO staat erom bekend camera’s te testen. Dit geldt zowel voor echte camera’s, als de camera’s die we tegenwoordig op onze mobiele apparaten gebruiken. Al die informatie verwerkt het team in een grote benchmark, waar je de producten met elkaar kunt vergelijken. Je kunt hier een kijkje nemen in die benchmark.

Ook heeft DxO al software geproduceerd voor professionele fotografen, naast het werk dat is verricht aan de iPhone-camera DxO One. Deze add-on kun je aan een iPhone koppelen middels de Lightning-poort en maakt betere foto’s dan de ingebouwde camera. Helaas hebben zowel OnePlus als DxO nog geen informatie omtrent de nieuwe deal gegeven, dus weten we niet of DxO helpt op het gebied van hardware, software of misschien wel allebei. De verwachting is dat OnePlus de OnePlus 5 ergens deze zomer aankondigt en op de markt uitbrengt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.