Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Ook The Legend of Zelda krijgt een game voor mobiele apparaten’

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2017, 10:07 CategorieGaming

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Nintendo momenteel aan een game van The Legend of Zelda voor smartphones en tablets. Deze game moet de mobiele versie van het spel Animal Crossing gaan opvolgen, aldus de geruchtenmakers.

The Legend of Zelda naar mobiele apparaten – gerucht

Nintendo werkt op dit moment aan een mobiele versie van de serie The Legend of Zelda. Deze game moet op smartphones en tablets uitkomen en de opvolger worden van de mobiele titel van Animal Crossing, schrijft The Wall Street Journal. Die laatstgenoemde game moet ergens dit jaar gaan verschijnen, dus het kan nog wel even duren voordat we kunnen beginnen aan het nieuwe avontuur van Link, de hoofdpersoon uit de Zelda-serie. Waarschijnlijk verschijnt het spel wel voor het einde van maart 2018.

The Wall Street Journal meldt verder helaas niets over de onaangekondigde titel. Er zijn dus nog geen inhoudelijke details beschikbaar. Ook weten we nog niet of deze The Legend of Zelda-game free-to-play of een betaalde game wordt. Maar het feit dat Nintendo aan een dergelijke titel werkt, voor smartphones en tablets nota bene, kan er in elk geval voor zorgen dat veel Nintend0-fans al staan te springen van blijheid. De laatste Zelda-game die verschenen is, is Breath of the Wild. Dit spel is verschenen voor de Nintendo Switch en de Nintendo Wii U.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.