Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Windows 10-gebruikers kunnen nu bellen met Telegram

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2017, 10:19 CategorieApplicaties

Mocht je Windows 10 gebruiken als hoofdplatform en willen bellen met Telegram, dan is dat vanaf nu mogelijk. Voorheen was deze functie alleen beschikbaar voor de mensen die de berichtendienst op Android of iOS gebruikten.

Bellen met Telegram op Windows 10

Er is een nieuwe alpha-versie van Telegram voor Windows 10 beschikbaar. Deze versie biedt Windows 10-gebruikers de optie aan om met elkaar te bellen, zoals dat al een tijdje mogelijk is op Android en iOS. Ondertussen moeten Telegram-gebruikers op Windows 10 Mobile het nog altijd zonder doen. In gerelateerd nieuws: niet alleen gebruikers van Windows 10 kunnen bellen met Telegram, ook de mensen die Linux of macOS als besturingssysteem hebben mogen erop rekenen dat de update binnenkort naar hun desktopversie wordt uitgerold.

Uiteraard kun je Telegram op Windows 10 ook in tabletmodus gebruiken, waardoor je dus in feite kunt bellen met Telegram op je Windows 10-tablet. Wordt Telegram hierdoor een concurrent voor Skype? Ongetwijfeld. Wordt het een ware rivaal? Dat moet nog blijken natuurlijk — Skype lijkt nog steeds marktleider te zijn als het op bellen via pc en tablet aankomt. Uiteraard biedt Telegram nog een hoop functies niet aan die al aanwezig zijn in Skype: zo is er bijvoorbeeld geen groepsbellen. Ook kun je nog niet videobellen. Of deze functies er nog aankomen, is niet bekend.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.