Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oukitel brengt tweede phablet met zeer grote batterij op de markt

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2017, 0:15 CategorieAndroid

In december 2015 bracht het Chinese bedrijf Oukitel een phablet op de markt met een enorme 10.000 mAh-batterij. Verder was het toestel niet heel speciaal, en vooral zwaar en log. Nu wordt er een nieuwe variant op de markt gebracht die verbeteringen met zich meebrengt.

Oukitel K10000 Pro

De Oukitel K10000 was groot, zwaar en log, en vrij bijzonder vormgegeven voor een smartphone. Geen gladde strakke rechthoek, maar voorzien van allerlei chromen randjes en hoekige vormen die het toestel van veraf een beetje deden denken aan een peperdure Vertu-phablet. Dat was het echter allerminst, want het toestel kostte bijvoorbeeld bij webwinkel Gearbest nog geen 140 euro. Waar je dan wel de btw nog bij moest optellen.

Lichter en leder

De nieuwe Oukitel K1000 Pro wordt volgens de fabrikant een stuk lichter. De hoekige glimmende onderdelen zijn er nog steeds en zijn zelfs nog wat nadrukkelijker aanwezig. Een lederen, of neplederen, achterkant doen deze phablet nog wat meer aan een luxueus Vertu-toestel denken. Wat de interne hardware betreft, is er nog niets bekendgemaakt, behalve de batterij die dezelfde omvang krijgt als de voorganger, 10.000 mAh dus.

Hogere schermresolutie

De schermresolutie zou stijgen van HD naar Full HD, en dit scherm wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 5. Zoals bij een toestel met een dergelijke batterij wel bijna verplicht is, is ook deze voorzien van een snellaadtechnologie, waardoor de batterij in slechts 3,5 uur zou moeten opladen van bijna nul tot honderd procent.

Of bij de verbeterde specificaties ook een hoger prijskaartje hoort, is nog niet duidelijk. Ook Gearbest vermeldt nog geen prijs bij dit toestel.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.