Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2017, 10:28 CategorieGaming

De Japanse speluitgever Capcom heeft deze week de game Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies uitgebracht voor Android-apparaten. Het spel heeft een heftig prijskaartje meegekregen: op Android dien je er 19,99 euro voor te betalen.

Download Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies

Mocht je al wat langer meelopen in de gamewereld, dan ben je wellicht bekend met de Ace Attorney-serie van de Japanse speluitgever Capcom. Op verschillende mobiele platformen, voornamelijk die van Nintendo, heeft die uitgever al enkele delen uitgebracht. In de game kruip je in de huid van een advocaat die er alles aan doet om de zaak te winnen waar hij op gezet wordt. Dat betekent in dit geval ook dat je soms zelf op onderzoek uitgaat, maar dat je vooral met mensen praat en je argumenten moet maken in de rechtszaal.

Dat klinkt niet heel denderend, maar als het succes van televisieseries als The Good Wife en Suits ons iets hebben geleerd dan is het wel dat het advocatenleven best spannend kan zijn. Zelf in de huid van een advocaat kruipen kan nu dus ook op Android, met de release van Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies. Eerder kwam het spel al uit op iOS, waar het nu 1,09 euro kost. Android-gebruikers dienen 19,99 euro te betalen, maar je krijgt dan wel toegang tot extra’s in de vorm van extra pakjes en een bonuszaak met Killer Whale in de hoofdrol.

  • Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.