Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

In deze Pokémon-game kun je alleen maar Magikarp trainen

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2017, 9:19 CategorieGaming

The Pokémon Company, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor alle Pokémon, heeft een nieuwe game over Magikarp uitgebracht. Het spel is te downloaden voor zowel Android als iOS en kost aanvankelijk niets — maar er zijn wel advertenties en digitale aankopen.

Alleen maar Magikarp

Als er één Pokémon op het eerste gezicht waardeloos lijkt, dan is dat Magikarp wel. Deze springende vis doet in de hoofdtitels van de Pokémon-serie helemaal niets, totdat het beestje evolueert in een vliegende waterdraak genaamd Gyarados en de schrik van iedere Pokémon wordt. In deze nieuwe titel van The Pokémon Company heeft de rode, springende vis echter wel de hoofdrol gekregen, waarin jij als speler de taak krijgt de vissen op te voeden en ze zo hoog mogelijk moet laten springen. En dat is eigenlijk wel hoe de game in elkaar steekt.

Uiteraard krijg je wel de middelen om de Magikarp zo hoog als mogelijk te laten springen. Je kunt ze dagelijks trainen en eten geven: zie het als een soort Tamagotchi, maar dan met een beestje dat waarschijnlijk nog minder kan. Gelukkig zijn er ook andere Pokémon te vinden in deze titel: Pikachu, Litten en Snorlax kunnen de rode vis helpen, terwijl wilde Pidgeotto hem uit de lucht kunnen grijpen wanneer ‘ie te hoog springt. Het spel is nu gratis te downloaden uit de app stores, maar er zijn wel digitale aankopen en advertenties aanwezig.

  • Pokémon: Magikarp Jump
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.