Prijs Asus Zenfone 3 Zoom wordt 329 dollar in Amerika

09 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
Asus Zenfone 3 Zoom

Asus heeft op zijn Amerikaanse website de Asus Zenfone 3 Zoom te koop aangeboden voor 329 dollar. De phablet valt op door drie camera’s die volgens Asus van uitstekende kwaliteit zijn.

SuperPixel

Aan de achterkant zitten twee camera’s met een 12-megapixelresolutie die zijn toegerust met Asus SuperPixel technologie. Ze kunnen tot 2,3 keer optisch inzoomen en zijn in staat om in 4K-resolutie video op te nemen. De camera’s zijn met z’n tweetjes zeer goed in staat om in duistere of halfduistere omstandigheden te fotograferen, meldt Asus die de dual-camera in zijn reclames verkoopt als een professioneel werktuig.

Frontcamera

De frontcamera mag er ook wezen, met een resolutie die zelfs iets hoger is: 13 megapixel. Deze camera heeft een groothoeklens die 140 graden kan beslaan.

Midrange processor

De rest van het toestel is wat minder indrukwekkend. Zo heeft het een midrange processor, een Qualcomm Snapdragon S625-processor en een scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit is wel een 5,5-inch Amoled-scherm, dus met felle kleuren en zwart is zwart. Het scherm wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 5 en het heeft een smalle rand links en rechts. De batterij mag niet onvermeld blijven: die biedt voor maar liefst 5000 mAh aan stroom. De telefoon is net geen acht millimeter dik. Een vingerafdruksensor zit erin en deze phablet kan ook geheugenkaarten slikken.

De telefoon wordt nu in de VS geleverd met Android 6 Marshmallow, maar een update naar Android 7 zit eraan te komen, meldt Asus. De telefoon wordt via usb-type c opgeladen.

Op de Nederlandse website wordt de Zenfone 3 Zoom nog niet te koop aangeboden. Het is onbekend wanneer dat wel gaat gebeuren.

Reacties (0)