Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 krijgt een scherm van 6,3-inch’

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2017, 15:36 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy Note 8 een groot scherm van 6,3-inch — ook komt er een afwijkende beeldverhouding. Samsung heeft de informatie nog niet bevestigd, dus nemen we het gerucht nog even met een korrel zout.

Samsung Note 8 met 6,3″-scherm – gerucht

Er is een nieuw gerucht verschenen over de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8. Het toestel krijgt naar verluidt een scherm van 6,3-inch. Het wordt een smal scherm, zoals het geval is bij de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Waarschijnlijk zal de schermverhouding ook 18:5:9 zijn, waardoor je een hoog, smal scherm overhoudt. In combinatie met een 6,3″-display, betekent dit waarschijnlijk dat mensen met korte vingers en kleine handen moeite gaan hebben bij het bedienen van de onaangekondigde phablet van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Daarnaast heeft de bron bevestigd dat de Samsung Galaxy Note 8 een dubbele camera aan de achterkant krijgt en dat er een stylus wordt meegeleverd. Vooralsnog zijn dat ook echt de enige verschillen tussen de Galaxy S8 en Galaxy Note 8: de schermgrootte, de dubbele camera en de stylus. Echter, Samsung heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over het toestel, dus de informatie kan nog veranderen. Over de processor, het werkgeheugen en het interne geheugen is op moment van schrijven helaas nog niets naar buiten gebracht.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.