Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 krijgt twee achtercamera’s’

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2017, 23:48 CategorieAndroid
Fake-render van de Galaxy Note 8, van YouTube

De Aziatische geruchtenmachine meldt dat de Samsung Galaxy Note 8 straks twee achtercamera’s zal hebben, die de camera van de iPhone 7 Plus wat kwaliteit betreft ver achter zich laat.

Nep-renders

Op de eerste (nep)renders die over de Galaxy Note 8 worden verspreid, wordt slechts één camera afgebeeld. Maar dat is er dus eentje te weinig, als het laatste gerucht hierover serieus mag worden genomen.

Al een maand geleden meldde financieel analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities dat de Galaxy Note 8 twee camera’s op de achterkant zou krijgen, en dat de kwaliteit van deze camera’s die van de iPhone 7 Plus naar de kroon zou steken.

Dit jaar op de markt

Een Koreaanse nieuwsbron kwam met een bevestiging van dit nieuws. Een bron uit de smartphone-industrie wordt aangehaald, die meldt dat Samsung ‘de voordelen van dual camera’s beziet en producten nog dit jaar op de markt wil brengen.’

Styluspen

Over de Galaxy Note 8 valt verder te vermelden dat die waarschijnlijk een 6,3-inch scherm krijgt. Dat scherm kan beschreven en bediend worden met de meegeleverde styluspen. Over de telefoon mag verder vermeld worden dat Samsung de Note-lijn ziet als een tweede high-end lijn naast de Galaxy S-toestellen. Dus er zal top-hardware in zitten, waarschijnlijk ook de snelste Qualcomm-processor (de Snapdragon 835) die er is.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.