Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8 ontvangt update voor bluetooth-verbinding

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2017, 10:57 CategorieAndroid

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Samsung Galaxy S8, die de problemen met de bluetooth-verbinding moet aanpakken. Die verbinding heeft voor nogal wat problemen gezorgd bij een groot aantal gebruikers, dus laten we hopen dat dit de problemen oplost.

Bluetooth-verbinding aangepakt op Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn nu een aantal weken verkrijgbaar en steeds meer mensen krijgen het toestel nu in hun handen. In het dagelijks gebruik kun je dan wat dingen tegenkomen die niet zo lekker werken of voor problemen zorgen. In de afgelopen weken zijn er een aantal problemen opgedoken: zo was er een rode gloed aanwezig (die inmiddels verholpen is), klagen mensen over het feit dat de speaker soms niet werkt (maar na een ferme tik weer wel) en kan het zijn dat de bluetooth-verbinding niet helemaal optimaal werkt.

Samsung heeft nu een update vrijgegeven die het laatstgenoemde probleem moet oplossen. Het gaat hier om een onderhoudsupdate, die meestal niet zo groot zijn. In dit geval weegt de update meer dan 615 MB, waardoor de problemen toch mogelijk groter waren dan gedacht. De update moet er voor zorgen dat de bluetooth-verbinding stabieler wordt. Ook moet de update de stabiliteit van de sd-kaart verbeteren en zijn er enkele algemene bugoplossingen en prestatieverbeteringen. De update wordt nu naar iedereen uitgerold en kan elk moment arriveren.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Rudy
    05 oktober, 2017 om 0:30

    In Belgie wachten de gebruikere van de s8,ensi plus nog steeds op de update.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.