Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S8 wereldwijd al meer dan vijf miljoen keer verkocht

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2017, 13:07 CategorieAndroid

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy S8 momenteel wereldwijd al meer dan vijf miljoen keer verkocht is. De fabrikant heeft op dit moment echter nog geen gedetailleerde cijfers naar buiten gebracht.

Galaxy S8 al meer dan vijf miljoen keer verkocht

De Samsung Galaxy S8 was al een pre-ordersucces, maar het succes van het nieuwe vlaggenschip houdt daar niet bij op. En dat is belangrijk nieuws, na het debacle van de Samsung Galaxy Note 7. De nieuwe lijn van Samsung is sinds eind april verkrijgbaar en moet nog in enkele landen worden uitgerold, maar is tot op heden al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank gegaan. De fabrikant heeft op dit moment echter nog geen gedetailleerde cijfers naar buiten gebracht. Dus we weten nog niet welke versie beter presteert op dit moment.

Samsung zal in de komende weken het toestel naar nog meer markten brengen, waardoor de kans dus groot is dat het huidige aantal snel zou worden overschreden. Het doel is om de Galaxy S8 in 120 landen uit te brengen, waaronder China. Marktanalisten voorspellen dat Samsung zo’n twintig miljoen exemplaren zal hebben verkocht aan het einde van het tweede kwartaal van 2017. Ook wordt er verwacht dat Samsung er binnen een jaar tijd zestig miljoen stuks verkocht heeft. Mocht dit inderdaad gaan kloppen, dan is dat een nieuw record voor het bedrijf.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.