Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung J7 (2017) wordt midrange phablet in vier kleuren

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2017, 16:35 CategorieAndroid

Na een periode van stilte op het gebied van lekkages, is de Samsung J7 (2017) weer eens te zien. En nu gedetailleerder dan ooit. Met renders in drie kleuren (er zijn er vier) en van alle kanten.

Vier kleuren

De J7 wordt een 5,5-inch phablet met een aantrekkelijk uiterlijk. De kleuren waarin de renders zijn gepubliceerd vanaf een twitteraccount, zijn zilver, goud, zwart en roze. Het design is flink aangepakt sinds de J7 van vorig jaar. De antennelijnen vormen op de achterkant een bijzonder herkenningspunt bij deze telefoon. Net als de cameramodule. Die is niet rond of vierkant, maar een beetje ovaal.

Dezelfde processor als zijn voorganger

Het is niet gezegd dat deze plaatjes echt zijn; daarvoor moeten we wachten totdat Samsung de telefoon zelf bekendmaakt. Als we hier voor het gemak even overheen stappen, noteren we uit de geruchtenmachine dat het 5,5-inch super amoled-scherm een full HD-resolutie krijgt. De phablet wordt aangedreven door een Exynos 7870 chip. Dat is vreemd genoeg precies dezelfde die in de vorige J7 zit. Misschien vindt Samsung die op 14 nanometer gebakken chip nog goed genoeg voor de opvolger.

Grotere batterij

De batterij is wel wat gegroeid ten opzichte van zijn voorganger en biedt nu voor 3600 mAh aan stroom. Verder wordt vermeld 3GB ram en 16GB opslaggeheugen, wat uitgebreid kan worden met een micro sd-kaart. NFC is van de partij om betalingen via Samsung Pay mogelijk te maken. De camera bezit een resolutie van 13 megapixel en heeft een diafragma van f/1.9. Bijzonder is dat de frontcamera precies dezelfde resolutie en hetzelfde diafragma bezit als de achtercamera.

De telefoon zal waarschijnlijk voor rond de 300-350 euro op de markt komen. Maar wanneer, is nog erg onduidelijk. Als de renders echt zijn, zal het wel niet zo lang meer duren voordat de nieuwe J7 in de winkels verschijnt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.