Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shadow Warrior Classic Redux nu beschikbaar voor Android-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2017, 11:15 CategorieGaming

Speluitgever Devolver Digital heeft een oude game naar Android gebracht, in zijn meest complete vorm: Shadow Warrior Classic Redux. Het spel is nu ook afgeprijsd en kost op moment van schrijven iets meer dan een euro (normaal ligt de prijs boven de drie euro).

Download Shadow Warrior Classic Redux voor Android

Shadow Warrior is een shietspel dat jaren geleden voor de pc verscheen. Speluitgever Devolver Digital heeft die game nu opnieuw uitgebracht voor Android, in zijn meest complete vorm en met de toevoeging Classic Redux in de titel (zoals de meest complete versie ook al eerder voor pc werd uitgebracht). De game is op moment van schrijven in de aanbieding en kost net iets meer dan een euro. Voor dat bedrag krijg je verbeterde visuele effecten, de twee originele episodes van de game en de twee later verschenen uitbreidingspakketten.

Zo op het eerste gezicht lijkt Shadow Warrior op een lichtere versie van de populaire schietgame Doom. Maar het spel bracht destijds toch echt iets nieuws met zich mee, namelijk melee combat. Als speler heb je, naast een groot arsenaal aan wapens, de optie om met een katana te spelen. Omdat het spel nogal gewelddadig is en volwassen humor bevat, is het minder geschikt voor de jongere spelers. Maar loop je al wat langer mee en kun je je deze game nog herinneren, dan kun je voor ongeveer een euro toch wat grappige herinneringen ophalen.

  • Shadow Warrior Classic Redux
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.