Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speluitgever Konami brengt voetbalgame PES 2017 uit voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2017, 9:12 CategorieGaming

De Japanse speluitgever Konami heeft de populaire voetbalgame PES 2017 deze week uitgebracht voor zowel Android als iOS. De game beschikt over een besturing die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en wedstrijden die vol met actie zitten.

Download PES 2017 voor Android en iOS

Voetballiefhebbers hebben nu de kans om PES 2017 te downloaden voor Android en iOS. In het spel krijg je toegang tot verschillende modi: zo kun je onder meer meedoen met de Champions League. De speluitgever heeft aangegeven dat de besturing helemaal is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor je binnen no-time toegang zou moeten krijgen tot wedstrijden die vol actie zitten. Echter, de eerste reacties op die besturing zijn niet heel positief — mensen klagen over het feit dat die controls swipe-based zijn…

Dat houdt dus in dat je met je vinger over het scherm moet vegen om de handelingen te voltooien, in plaats van digitale knoppen in te drukken (waar andere voetbalgames doorgaans voor kiezen). Het is anders en het is aan jezelf om te checken of je het goed vindt of niet. Hoe dan ook: het is fijn om te zien dat er een kwalitatief goede voetbalgame beschikbaar is voor mobiele apparaten, aangezien FIFA die bal nog wel eens laat liggen (hoe dat op de consoles zit, is weer een andere discussie). PES 2017 is gratis te spelen, maar er zijn ook digitale aankopen.

  • PES 2017
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.