Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Superheldenvechtspel Injustice 2 is nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2017, 10:55 CategorieGaming

Warner Bros. Interactive heeft de superheldenvechtgame Injustice 2 uitgebracht op zowel Android als iOS. Het spel is gratis te downloaden. In het spel kruip je in de huid van één van de vele helden of schurken uit het universum van DC Comics.

Download Injustice 2 voor Android of iOS

Mocht je een redelijk recente of krachtig genoeg Android- of iOS-apparaat hebben liggen en heb je trek in wat superheldenactie, dan kun je je helemaal uitleven in de videogame Injustice 2. Deze vechtgame is nu gratis te downloaden voor beide platformen. Pas echter wel op wanneer je je kids laat spelen, want er zijn digitale aankopen die kunnen oplopen tot meer dan honderd euro. Daarnaast is het zo dat het spel niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten die minder dan 1 GB aan werkgeheugen hebben. Dingen waar je zeker even rekening mee moet houden.

Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft voortgebouwd op het eerste deel en heeft meer superhelden en -schurken toegevoegd. Ook zijn er nieuwe modi die je kunt uitproberen en kun je natuurlijk gewoon ouderwets elkaar helemaal kapotslaan in de standaard vechtmodus. Het spel gaat wel iets dieper dan dat en biedt allerlei systemen aan waarmee je de helden en schurken kunt upgraden. Ook kun je cosmetische upgrades toepassen en krijg je toegang tot allerlei bonussen. Verder is er een uitgebreide verhaalmodus aanwezig.

  • Injustice 2
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.