Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey op iOS krijgt een nieuw design en meer dankzij update

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 9:15 CategorieApplicaties

Het team achter het populaire SwiftKey-toetsenbord heeft deze week een update uitgebracht voor de applicatie die een nieuw design toevoegt. Ook ondersteunt de toetsenbordapplicatie nu meer dan honderd talen.

Download de update voor SwiftKey

Mocht je SwiftKey gebruiken op je iPhone of iPad, dan is het goed om te weten dat je vanaf nu een update kunt downloaden voor de toetsenbordapplicatie. De update brengt een opgefrist design met zich mee en introduceert nieuwe elementen voor de thema’s Nickel Light en Nickel Dark. De thema’s in kwestie zijn opgeschoond en hebben nu toetsen die platter en breder zijn. Daarnaast is het zo dat het kleurenschema versimpeld is en dat er een nieuw icoontje voor de populaire toetsenbordapp beschikbaar is.

Bovendien kunnen gebruikers nu geanimeerde thema’s binnenhalen voor het toetsenbord. Het gaat dan om subtiele animaties op de achtergrond van de keyboard. In totaal kun je er nu zes uitproberen. Verder ondersteunt SwifyKey nu meer dan honderd talen (106 om precies te zijn), waardoor het gebruik van het toetsenbord toegankelijker is dan ooit. De app kan automatisch de gebruikte taal detecteren, maar gebruikers dienen dan nog eerst even de juiste talen te downloaden. De nieuwe versie van de toetsenbordenapp staat nu in de App Store.

  • SwiftKey Keyboard
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.