Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram 4.0 introduceert videoberichten en Instant View Platform

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 11:02 CategorieApplicaties

De populaire berichtendienst Telegram heeft deze week Telegram 4.0 vrijgegeven, die onder meer gebruikers in staat stelt videoberichten te versturen. Ook is het Instant View Platform geïntroduceerd, waarmee websites nog sneller geopend kunnen worden in de app.

Download Telegram 4.0 voor Android en iOS

Er is nu een nieuwe versie van Telegram beschikbaar. Telegram 4.0 introduceert een aantal handige functies, zoals bijvoorbeeld videoberichten. Je kunt nu korte videoboodschappen naar je vrienden sturen, maar ook uitzenden naar een breder publiek middels Telesco.pe. Dit is met name handig voor de mensen die wat volgers hebben op Telegram, waardoor communicatie met die mensen misschien gemakkelijker wordt. Je hebt er geen Telegram-account voor nodig. De grootste toevoeging is waarschijnlijk Het Instant View Platform.

Met het Instant View Platform is het mogelijk webpagina’s direct binnen Telegram te openen. Instant View moet een naadloze ervaring gaan verzorgen, die boven de in-appversie van Chrome moet uitstijgen. Deze functie werkt zelfs met pagina’s die niet zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Verder kunnen de bots binnen de berichtendienst nu betalingen accepteren, waardoor het in theorie mogelijk is spullen te bestellen binnen Telegram 4.0. Wel moeten ontwikkelaars de bots daar nog voor klaarstomen. De nieuwe versie is nu te downloaden.

  • Telegram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.