Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Asus Zenpad 10 (Z300M) ontvangt kleine, maar belangrijke update

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 10:56 CategorieAndroid

Asus heeft een kleine, maar belangrijke update uitgebracht voor de vorig jaar gelanceerde tablet Asus ZenPad 10 (Z300M). De update neemt in elk geval een nieuwe beveiligingsupdate met zich mee, evenals een handige mogelijkheid.

Download de update voor de Asus ZenPad 10 (Z300M)

Vorig jaar lanceerde Asus de Asus ZenPad 10 (Z300M). Dit is een tablet die bij ons een lovende recensie heeft ontvangen, die inmiddels voor minder dan 200 euro te koop is. De tablet heeft, ten opzichte van zijn voorganger, een betere processor, een recentere versie van Android en onder andere nog betere camera’s meegekregen. Het 10,1″-scherm beschikt over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Verder is er 16 GB aan interne opslagruimte en 2 GB aan werkgeheugen, waar je prima mee uit de voeten kunt komen.

Deze tablet, inmiddels een jaar oud, heeft van Asus een kleine, maar belangrijke update ontvangen. Zo is er een nieuwe beveiligingsupdate aanwezig, die ervoor zorgt dat je online net wat veiliger bent. Daarnaast worden de notificaties voortaan gebundeld en kun je een fotopresentatie instellen als achtergrond voor het vergrendelde scherm. Ook zijn er een aantal applicaties verwijderd, evenals een aantal live wallpapers, en kun je nu aan de slag gaan met een aantal nieuwe emoji, die ook nog eens in nieuwe huidskleuren verkrijgbaar zijn.

  • Delen:
Asus ZenPad 10 (Z300M)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.