Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter gooit privéberichten van mensen die je niet kent in een andere inbox

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2017, 10:49 CategorieApplicaties

Twitter heeft aangekondigd dat je voortaan de privéberichten van de mensen die je niet kent in een andere inbox zult aantreffen. Je vind deze berichten nog steeds bij de andere privéberichten (direct messages), maar dan onder een nieuwe tab.

Nieuwe berichtentab op Twitter

Het sociale medium Twitter is al maanden bezig om de optie privéberichten (de direct messages) uit te breiden op zijn netwerk. In het verleden heeft het bedrijf er bijvoorbeeld voor gekozen het limiet op karakters op te heffen (van 140 tekens, net zoals in de tweets), waardoor communiceren achter gesloten deuren een stuk gemakkelijk zal gaan. Vandaag kondigt het bedrijf een andere verandering aan: privéberichten die je van onbekende mensen ontvangt (mensen die je niet volgt), staan voortaan in een andere inbox.

Je treft deze berichten nog steeds bij de andere direct messages aan, maar dan onder een andere tab. Zo blijven de berichten die je hebt ontvangen van de mensen die je volgt en de mensen die je niet volgt gescheiden. Om toegang te krijgen tot deze nieuwe functie dien je wel te hebben ingesteld dat iedereen op het netwerk je een privébericht mag sturen, of diegene je nou volgt of niet. De functie wordt nu uitgerold naar de eigen producten van Twitter; of andere ontwikkelaars van apps deze functie ook gaan inbouwen is nog even afwachten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.