Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter test ronde designelementen in alpha-versie Android-app

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2017, 10:03 CategorieApplicaties

Twitter heeft een update uitgebracht voor de alpha-versie van de Android-app, die enkele ronde designelementen met zich meebrengt. Wanneer het sociale netwerk deze nieuwe elementen naar iedereen uitrolt, is echter niet naar buiten gekomen.

Ronde designelementen voor Twitter

Twitter test momenteel een nieuw design in de alpha-versie van de Android-applicatie. Het sociale netwerk legt ditmaal de focus op ronde elementen en dat is te zien in de eerste afbeeldingen. Zo is het opvallend dat alle foto’s binnen de app nu binnen een rond kader passen. Dat geldt voor de foto die bovenaan je eigen profiel staat, evenals de foto’s die worden gepresenteerd door de mensen, sites en diensten die je volgt. Ook zijn enkele knoppen voorzien van ronde elementen, zoals bijvoorbeeld de knop waarmee je je profiel aanpast.

De tipgever die de redactie van Android Police op de hoogte heeft gesteld van deze wijzigingen, de Omar op de bovenstaande verzameling screenshots, meldt dat de alpha-versie van de Android-app versienummer 6.50.0-alpha.557 draagt. Mocht je dit design mooi vinden en niet kunnen wachten om dat zelf ook op je eigen smartphone te zien, dan kun je je hier aanmelden voor het testprogramma. Maar het kan zijn dat je de nieuwe interface dan niet meteen krijgt, aangezien sommige uitprobeersels niet meteen met iedereen worden gedeeld.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.