Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Voorlopig komt er geen Microsoft Surface Pro 5 aan’

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2017, 11:08 CategorieWindows

De man die bij Microsoft verantwoordelijk is voor de hardware, Panos Panay, meldt in een interview dat er voorlopig geen Surface Pro 5 verschijnt. Dat betekent dat we dus een ander product gaan zien tijdens de presentatie op 23 mei.

Voorlopig geen Surface Pro 5, aldus Microsoft

Microsoft heeft al een tijdje niets van zich laten horen over de Surface Pro-lijn. De laatste in die lijn is de Surface Pro 4, maar die versie is alweer ruim anderhalf jaar geleden uitgebracht. Tijdens de vorige presentatie werden er geen nieuwe tablets aangekondigd. Later deze maand zijn er nog twee presentaties van Microsoft en zoals het er nu naar uitziet, zal ook daar de Surface Pro 5 niet worden aangekondigd. Nu heeft de hardwarebaas van Microsoft, Panos Pany, in een interview gemeld dat we hem ook niet hoeven te verwachten.

In datzelfde interview probeerde Panay het gesprek om te buigen naar de producten die er nu beschikbaar zijn. Over de Surface Pro 4 liet de beste man weten dat die tablet zo’n vijf jaar lang mee moet gaan. Verder in het interview, toen er meer druk werd gelegd op de Pro 5, liet Panay weten dat er op dit moment geen Surface Pro 5 is, maar dat hij niet uitsluit dat er nooit eentje zal komen. Zoals het er nu naar uitziet, hoeven we de komende drie jaar dus niets te verwachten op het gebied van de Surface Pro — maar, zoals altijd: je weet maar nooit.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.