Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Willekeurige reboots plagen eigenaars van Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2017, 12:23 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben last van een nieuw probleem: de toestellen starten zichzelf op willekeurige momenten opnieuw op. De fabrikant heeft nog niet gereageerd op de vervelende situatie, dus een oplossing laat nog even op zich wachten.

Willekeurige reboots bij Galaxy S8 en Galaxy S8+

De meeste mensen die een Samsung Galaxy S8 of Samsung Galaxy S8+ willen hebben, hebben waarschijnlijk het toestel inmiddels in handen. Ondertussen zijn er al wat (kleine) problemen opgedoken met de toestellen. Zo waren er units die last hadden van een vage, rode gloed over het scherm. Gelukkig kon Samsung dat probleem direct oplossen middels een software-update, die nu verkrijgbaar is (en ook meteen een nieuw beveiligingsniveau met zich meebrengt). Maar nu is er dus helaas wederom een probleem opgedoken.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben last van willekeurige reboots. Op willekeurige momenten op de dag starten de toestellen zich opnieuw op, waardoor je dus – wanneer je hem gewoon gebruikt – af en toe verrast kan worden. Waardoor het probleem precies ontstaat, is momenteel niet duidelijk. Ook heeft Samsung nog niet gereageerd op de situatie, waardoor de eigenaars van die toestellen nog niet precies weten waar ze aan toe zijn. Het kan helpen terug te gaan naar de fabrieksinstellingen — onduidelijk is of dit een kortetermijnoplossing is.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Reacties

  1. Rob
    01 mei, 2017 om 19:03

    Al vanaf dag 1 in bedrijf en nergens last van

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.