Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo kun je jouw iPad 2017 netjes houden

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2017, 12:44 CategorieNieuws

Apple kondigde in maart 2017 de nieuwe iPad 9.7 inch voor 2017 aan. Het apparaat ligt al in de winkels en wellicht heb je er zelfs al één in huis gehaald. Om de Apple iPad 2017 netjes te houden, doe je er goed aan om de tablet van goede iPad 2017 hoes te voorzien. In dit artikel kijken we naar wat er op dit moment zoal mogelijk is qua covers voor de iPad 9.7 inch (2017) en wat de verschillen zijn.

Je moet er vast niet aan denken… Heb je net een splinternieuwe Apple iPad in huis gehaald en laat je hem per ongeluk uit je handen vallen en is het scherm gelijk kapot. Met een goede beschermhoes kun je in sommige gevallen voorkomen dat de tablet direct flinke schade oploopt. Beschermhoesjes en covers voor deze nieuwe iPad zijn in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen.

Tablethoes

Als eerste optie heb je bijvoorbeeld een tablethoes. In zo’n tablethoes kun je jouw iPad eenvoudig bevestigen en door middel van een drukknopje volledig te sluiten. Zo is hij altijd goed beschermd als je niets met het apparaat doet en is de achterkant ook goed beschermd als je er wel mee bezig bent. De tablethoes is ook nog eens makkelijk te gebruiken als standaard, zoals op onderstaande foto te zien is.

Tablethoes

Basic Book Cover

Een andere optie waar je voor kunt kiezen, is een Basic Book Cover, ook beschikbaar voor andere tablets zoals Lenovo Tab 3 A7 Essential hoes. Ook voor deze hoes is het de bedoeling dat je je iPad erin vastklikt. Ideaal is dat je met deze cover kunt rekenen op een auto-wake functie. Zodra je het klepje van de hoes opent, kun je direct weer aan de slag met de tablet. Net als de vorige hoes kun je ook van deze cover eenvoudig een standaard maken.

Basic Book Cover

Flipstand Cover

Tot slot heb je voor de Apple iPad 9.7 inch (2017) ook de mogelijkheid om voor een flipstand cover te gaan. In zo’n flipstand cover klik je je tablet vast, waarna je de tablet eenvoudig kunt laten staan door de standaardfunctie van de cover. Ook deze hoes beschikt over een auto-wake functie.

Flipstand Cover

Met bovenstaande hoezen is jouw iPad altijd netjes beschermd en ziet hij er ook nog eens fraai uit. Voor extra bescherming kun je ook uiteraard nog eens kijken voor bijvoorbeeld een screenprotector. Naar welke van bovenstaande hoezen jouw voorkeur uitgaat, is natuurlijk je eigen keuze. Misschien heb je er wel één gezien die goed matcht bij je andere hoesjes of kijk je liever naar de verschillende functionaliteiten.

Dit artikel is niet geschreven door onze redactie en wordt u aangeboden door één van onze mediapartners.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.