Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zou de nieuwe Microsoft Surface Pro moeten zijn

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2017, 12:09 CategorieWindows

De verwachting is dat Microsoft volgende week een nieuwe versie van de Microsoft Surface Pro gaat aankondigen tijdens een evenement. De tablet die dan wordt aangekondigd, zou nu al te zien zijn op een aantal gelekte afbeeldingen.

Is dit de nieuwe Microsoft Surface Pro?

Begin volgende week is er wederom een Microsoft-evenement waar Microsoft nieuwe producten zal aankondigen. Eén van die producten kan nog wel eens de nieuwe versie van de Microsoft Surface Pro 4 zijn, aldus techjournalist Evan Blass. Het zou hier niet gaan om de Surface Pro 5. Op het eerste gezicht is het moeilijk om de verschillen tussen de nieuwe Surface Pro en de Pro 4 te zien: beide tablets hebben namelijk een koptelefoonaansluiting, Mini DisplayPort en usb-type-a-aansluiting. Er zou dus wederom geen usb-type-c zijn.

Het zou meer gaan om een fris model van de Surface Pro 4, die geleverd kan worden met de nieuwe Surface Arc-muis (die samen met de Surface Laptop werd gepresenteerd). Verder zullen er wel wat geüpgrade specs aanwezig zijn, zoals een zevende generatie Kaby Lake-processor, nieuwe stylus en een nieuwe cover. Het wachten is nu op de presentatie van Microsoft. Eerder maakte het bedrijf al bekend dat er nu niet wordt gewerkt aan een Surface Pro 5 — maar over een soort Surface Pro 4,5 is nog geen woord gerept.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.