Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos introduceert Suggested Sharing en Shared Libraries

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2017, 12:07 CategorieApplicaties

Google Photos introduceert vandaag twee nieuwe functies. Suggested Sharing en Shared Libraries. Hiermee wordt het nog makkelijker om snel grote aantallen foto’s te delen met contacten.

I/O 2017

Deze nieuwe functies werden eerder dit jaar op de I/O 2017 al aangekondigd en vandaag is het eindelijk zover. De nieuwe functies helpen je met het uitzoeken van de juiste foto’s om deze vervolgens zeer eenvoudig allemaal tegelijk te delen met een ander persoon.

Suggested Sharing

Met Suggested Sharing heb je een beter overzicht van al je foto’s. Door middel van een nieuwe Sharing knop beneden aan het scherm, kun je snel en eenvoudig de gewenste foto’s delen. Je hebt daarnaast een overzichtelijk beeld van foto’s die gedeeld zijn met jou en de foto’s die je zelf hebt gedeeld met anderen.

Bovenaan het scherm zie je een aantal door de app geselecteerde foto’s. Deze selectie is gebaseerd op de  mensen die in de foto’s voorkomen en de manier waarop je de foto’s gebruikt hebt.

Shared Libraries

Bij Shared Libraries kun je bepaalde fotocollecties continu laten delen met anderen. Deze functie is vooral geschikt voor families en/of groepen vrienden. Elke foto die in deze map geplaatst wordt, wordt automatisch gedeeld met andere leden. Je kunt deze functie eenvoudig gebruiken door middel van een knop onderaan het scherm.

Android, iOS en online

Voor de gebruiker van Google Photos zijn deze twee toevoegingen natuurlijk meer dan welkom. De verwachting is dat beide functies vanaf volgende week beschikbaar zijn op Android, iOS en de online versie van Google Photos.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.