Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding laat OnePlus 5 van voren en van achteren zien

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2017, 9:31 CategorieAndroid

Vlak voordat de OnePlus 5 wordt aangekondigd, is er al een afbeelding opgedoken waarop het toestel van voren en van achteren te zien is. De phablet met een scherm van 5,5-inch krijgt onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 835-processor.

Dit is de OnePlus 5

In de afgelopen weken hebben we heel wat informatie over de OnePlus 5 voorbij zien komen. Hoewel het toestel nog moet worden aangekondigd, bestaat er nog maar weinig mysterie rondom het toestel. Vandaag doet evleaks daar nog een scheepje bovenop, door een afbeelding te presenteren waarop de grote smartphone van voren en van achteren te zien is. Dit is waarschijnlijk de beste kijk op het toestel, dat deze week wordt aangekondigd, in vergelijking met al het beeldmateriaal dat de afgelopen tijd gelekt is op het internet.

Zoals je kunt zien heeft OnePlus goed opgelet wat Apple heeft gedaan — de nieuwe OnePlus lijkt namelijk behoorlijk veel op de iPhone 7 Plus. De camera’s op de smartphone beschikken over zestien en twintig megapixel en zijn afkomstig van Sony. Ook weten we al dat de OnePlus 5 beschikt over een 5,5″-scherm en de Qualcomm Snapdragon 835 en dat er een model aankomt die 8 GB werkgeheugen zal hebben, in combinatie met 128 GB opslagruimte. De prijs van het toestel zal ergens tussen de 479 en 539 dollar gaan liggen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.