Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos presenteert 5,5-inch phablets Diamond Gamma en Sense 55 S

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2017, 0:01 CategorieAndroid

Archos heeft twee nieuwe phablets gepresenteerd. De Archos Diamond Gamma en de Archos Sense 55 S. Beide phablets hebben een schermdiagonaal van 5,5 inch.

Diamond Gamma

Het zijn allebei midrange telefoons. De duurste is de Diamond Gamma. Deze heeft een Qualcomm Snapdragon S435-processor, die acht kernen heeft waarvan vier op 1,4Ghz en vier op 1,1Ghz zijn geklokt. De processor wordt ondersteund door een Adreno 505-gpu, die zijn werk doet op 475 Mhz. 3GB ram en 32Gb opslaggeheugen dat uitbreidbaar is, wordt ook vermeld in het lijstje met specificaties.

Het scherm van de Diamond Gamma meet 5,5-inch van hoek tot hoek, en heeft hd-kwaliteit, oftewel 1280 x 720 pixels. Het aantal pixels per inch komt daarmee op 278. Het is een ips lcd-scherm.

Aan de softwarekant komen we Android 7.0 Nougat tegen. Bovenop deze software vinden we de Nubio US 4.0-softwareschil. De camera van de Diamond Gamma heeft een resolutie van 13 megapixel. Aan de voorkant is een selfiecamera van 5 megapixel ingebouwd. Een 3000 mAh batterij moet het toestel zeker een dag mee laten gaan.

Sense 55S

Daarnaast introduceert de Franse fabrikant de Archos Sense 55S. Dit toestel heeft volgens het bedrijf een randloos 5,5-inch scherm, een quadcore processor en twee 8-megapixelcamera’s voor en achter. 2GB ram ondersteunt de processor, en extra beveiliging is aanwezig in de vorm van een vingerafdrukscanner. De phablet loopt op Android 7.0, beschikt over 16GB aan opslaggeheugen en komt met een 3000 mAh accu.

De Diamond Gamma en de Sense 55S gaan in juli naar de winkels met een adviesprijs van 199 euro.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.