Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Assassin’s Creed: Rebellion hoopt mee te liften op het succes van Fallout Shelter

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2017, 9:50 CategorieGaming

Ubisoft heeft een nieuwe game in de Assassin’s Creed-reeks aangekondigd, genaamd Assassin’s Creed: Rebellion. Het spel moet binnenkort verschijnen voor Android en iOS en spelers een strategische role-playing-game aanbieden, die gratis te spelen zal zijn.

Dit is Assassin’s Creed: Rebellion

De Frans-Canadese speluitgever Ubisoft heeft een nieuwe Assassin’s Creed-game aangekondigd, genaamd Rebellion, die ‘binnenkort’ zal verschijnen voor Android en iOS. Het spel is een free-to-play, strategische role-playing-game geworden, wat heel anders is dan de sluipspellen die voor consoles en pc zijn verschenen. Echter, een succesvolle release op mobiele apparaten kan voor veel geld in het laatje zorgen. Zeker als het om triple A-titels gaat, die de overstap van console naar mobiel maken, liet Bethesda al met Fallout Shelter zien.

Die vergelijking gaat overigens nog verder. Net zoals in Fallout Shelter moeten spelers een hideout (schuilplaats) beheren (in Shelter is het een vault (kluis)), in een soort grid die je vanaf de zijkant bekijkt. De game speelt zich af tijdens de Spaanse Inquisitie, waar de eind vorig jaar gelanceerde films zich ook afspeelt. Spelers kunnen straks aan de slag met meer dan veertig assassin’s, waaronder de publieksfavoriet Ezio. Wanneer Assassin’s Creed: Rebellion precies zal verschijnen, heeft de uitgever op moment van schrijven niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.