Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus brengt Zenfone Zoom S uit in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2017, 11:04 CategorieAndroid

Asus heeft bekendgemaakt dat de Zenfone Zoom S in Nederland gelanceerd gaat worden. Het gaat om een smartphone met een 5,5 inch oled-beeldscherm en met zo’n beetje dezelfde specificaties als de Asus Zenfone 3 Zoom, die al in onder meer Amerika werd uitgebracht. De phablet draait op Android 7.1 en wordt over twee weken op de Nederlandse markt verwacht.

Specificaties Asus Zenfone Zoom S

Asus brengt zijn 5,5 inch Zenfone Zoom S vanaf 7 juli ook naar Nederland. De smartphone beschikt over een oled-beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en is voorzien van een batterij van 5.000 mAh. Onder de motorkap treffen we een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen. Ook is de smartphone voorzien van een vingerafdrukscanner. Wat de Asus Zenfone Zoom S vooral indrukwekkend maakt, is zijn camera.

Aan de achterkant treffen we namelijk een dubbele 12 megapixel-lens. Die twee lenzen moeten er samen voor zorgen dat beelden niet alleen scherper weergegeven worden, maar er ook echter uitzien. Daarnaast is die tweede lens uitermate geschikt voor optische zoom, waardoor je tot 2,3 keer in kunt zoomen zonder dat je kwaliteit verliest. Ook is er aan de voorkant van de smartphone een camera aanwezig, die is 13 megapixel. De smartphone is tevens voorzien van het nog niet veel voorkomende Corning Gorilla Glass 5 wat de smartphone nog beter beschermt tegen valschade.

Prijs en beschikbaarheid

Asus wil zijn Zenfone Zoom S vanaf 7 juli in de Nederlandse schappen hebben liggen. De Taiwanese fabrikant heeft de smartphone een verkoopprijs van 469 euro meegegeven.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016)
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.