Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Google Allo laat je nu ook zelf gifjes maken

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2017, 9:59 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Allo, waardoor gebruikers nu zelf gifjes kunnen maken op basis van hun selfies. Ook heeft de Android-versie van de applicatie een vernieuwde balk voor het opstellen gekregen.

Gifjes maken met Google Allo

De berichtendienst Google Allo heeft donderdag een update gekregen die een nieuwe mogelijkheid toevoegt: gebruikers kunnen voortaan gifjes maken op basis van hun selfies. Google noemt deze functie Selfie Clips en presenteert de functie als een nieuwe manier waarop gebruikers zelf snel en eenvoudig een eigen gifje kunnen maken en versturen. Daarnaast is ook de balk voor het opstellen van een bericht ietwat vernieuwt. Deze verandering is overigens alleen doorgevoerd aan de Android-versie van de app, nog niet aan de iOS-variant.

Met de vernieuwde balk probeert de ontwikkelaar ervoor te zorgen dat mensen nog sneller dingen met elkaar kunnen delen. Overigens is het nu ook voor iOS-gebruikers mogelijk stickers te maken op basis van hun selfies. Deze functie is al een week of drie beschikbaar binnen de Android-versie van Google Allo, maar wordt nu dus ook uitgerold naar iOS. Zo is het nu voor elke gebruiker van de berichtendienst mogelijk om een stickerpakket te maken op basis van selfies. De update is nu te vinden in beide app stores van Android en iOS.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.