Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #65

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Roootsj.

NS Reisplanner Xtra 5.0

In dit artikel behandelen we niet alleen nieuwe apps, maar ook applicaties die van een flinke update zijn voorzien. Een app waarbij dat gebeurd is, is NS Reisplanner Xtra 5.0. De makers hebben de app een geheel nieuw design meegegeven. Daarnaast zijn er wat nieuwe functies toegevoegd en is de storingen-sectie van een flinke update voorzien. Zo kun je dus nog eenvoudiger aan de slag met het plannen van jouw reis en ben je op de hoogte van eventuele storingen.

NS Reisplanner Xtra 5.0

NS Reisplanner Xtra 5.0 is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • NS Reisplanner Xtra 5.0

Oerol 2017

Op het moment dat de zon weer doorbreekt, kunnen we ook altijd rekenen op de nodige festivals. Oerol op Terschelling bijvoorbeeld. Om bezoekers tijdens festivals een handje te helpen, zien we steeds vaker dat er applicaties verschijnen waarbij je onder meer een programmaoverzicht hebt. Ook voor Oerol 2017 is zo’n app ontworpen. Zo mis je helemaal niets van het festival op Terschelling.

Oerol 2017

Oerol 2017 is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Oerol 2017

Monument Valley 2

Was je een beetje door jouw games heen op de iPhone en iPad? Niet getreurd. Spelontwikkelaar ustwo heeft een nieuwe game gelanceerd. Het populaire puzzelspel Monument Valley heeft een vervolg gekregen en dat tweede deel is sinds deze week te downloaden in de App Store. Later verschijnt de app ook nog voor Android-gebruikers. De makers verlangen een bijdrage van 5,49 euro. In de game is het de bedoeling dat je een moeder en haar kind nieuwe omgevingen laat ontdekken.

Monument Valley 2 is voor 5,49 euro te downloaden in de App Store.

  • Monument Valley 2

Roootsj

De makers van Roootsj waren het zat dat er geen plek was waar je alles kon vinden over openbare speeltuinen. Tijd om daar verandering in te brengen en dat heeft men gedaan met een app waarin je kunt zien welke speeltuinen er allemaal zijn. Daarbij kun je zelf ook nieuwe speeltuinen toevoegen, speeltuinen beoordelen en de speeltuinen delen met je vrienden. Zo weet je dus voortaan altijd waar je terecht kunt. De app bevindt zich nog in de testfase en richt zich nu vooral nog op Tilburg. In de toekomst moet dat veranderen.

Roootsj

Roootsj is gratis te downloaden in de App Store, Windows Store en Play Store.

  • Roootsj

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.