Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #66

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Me3.

Angry Birds Evolution

Het is weer tijd voor een gloednieuwe Angry Birds-game. De game is afkomstig van Rovio Entertainment en werd afgelopen week gelanceerd. In Angry Birds Evolution is het de bedoeling dat je meer dan honderd vogels verzameld. De sterkste vogels kun je vervolgens evolueren om daarna de groene varkens een lesje te leren. Slaag jij erin om een stelletje goede vogels bij elkaar te krijgen om de valse varkens uit te schakelen?

Angry Birds Evolution is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Angry Birds Evolution

LuierApp

Een app met de nieuwste aanbiedingen is al lang niet nieuw meer. Wat er tot afgelopen week nog niet was, is een app waarmee je kunt zien waar je voor de laagste prijs aan luiers kunt komen. De LuierApp biedt uitkomst. Daarin wordt dagelijks bijgehouden waar de luiers in de aanbieding zijn en waar je ze dus voor de laagste prijs kunt kopen. Bestellen kan handig genoeg direct via de app.

Luierapp

LuierApp is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • LuierApp

SchadeApp

Alhoewel we allemaal hopen er nooit mee te maken te krijgen, kunnen we er soms niet omheen: schade. Het zou handig zijn als we in het geval van een schade niet meer in de weer hoeven te zijn met papieren en daar is 112schade.nl mee bezig gegaan. Het resultaat is de SchadeApp, een applicatie waarmee je gewoon via jouw smartphone de zaken af kunt werken. Je vult van tevoren zaken als je polisnummer in en als je het dan nodig hebt, is het binnen no time geregeld.

SchadeApp

SchadeApp is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • SchadeApp

Me3

Zou het niet handig zijn als het wat makkelijker werd om nieuwe vrienden te ontmoeten? Gezien we tegenwoordig allemaal vaak met een smartphone in ons hand zitten, kan een app ons ongetwijfeld helpen. Me3 is een nieuwe app waarbij mensen elkaar kunnen leren kennen. Het is een soort Tinder, maar dan voor vriendschappen. Door vragen in te vullen word je gelinkt aan mensen die op je lijken. De app kan in het buitenland al gebruikt worden. Het is de bedoeling dat later ook andere landen, waaronder Nederland, toegevoegd gaan worden.

Me3 is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Me3

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.