Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #67

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Twist.

Twist

De makers van Todoist zijn terug met een nieuwe applicatie. Twist moet als concurrent van Slack erin slagen om collega’s makkelijker met elkaar te laten communiceren. Twist hoopt winst te kunnen boeken op het punt van de notificaties. De app moet ervoor zorgen dat je alleen notificaties ontvangt wanneer dat ook echt nodig is. Met Twist wordt geen gebruik gemaakt van live discussies, maar juist van specifieke onderwerpen. Als je niets met een onderwerp te maken hebt, krijg je er ook geen berichten over.

Twist is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Twist

Firefox Focus

Nadat Firefox eind vorig jaar zijn browser Firefox Focus al beschikbaar stelde voor iOS, is de applicatie nu ook eindelijk verschenen voor Android. Met de browser wordt het mogelijk gemaakt om te internetten zonder sporen achter te laten. Firefox heeft zijn nieuwe app ten opzichte van de iOS-versie ook wat extra functies meegegeven, bijvoorbeeld hoeveel advertenties er al geblokkeerd zijn.

Firefox Focus is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Firefox Focus

Sonic the Hedgehog

Sega Forever heeft een aantal oude klassiekers gelanceerd voor mobiele apparaten. Altered Beast, Phantasy Star, Kid Chameleon, Comix Zone en Sonic the Hedgehog zijn allen toegevoegd. De games zijn vanaf nu gratis te downloaden, maar bevatten wel nog reclames. Als je van de reclames af wilt komen, dien je een bedrag van rond de 2 euro te betalen. Hieronder kun je Sonic the Hedgehog, waarbij je als een blauwe egel zo veel mogelijk ringen moet verzamelen, alvast downloaden.

Sonic the Hedgehog is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Sonic the Hedgehog

Microsoft Face Swap

Een app waarmee je jouw gezicht kunt verwisselen met het gezicht van een ander is al lang niet nieuw meer, maar ook Microsoft heeft nu een dergelijke applicatie de wereld in gestuurd. De app gaat door het leven onder de naam Microsoft Face Swap. Je kunt selfies maken en foto’s van anderen inladen om met het switchen van de gezichten te beginnen. En de scenes? Ook die kun je zelf kiezen.

Microsoft Face Swap is gratis te downloaden in de App Store en Play Store.

  • Microsoft Face Swap

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.