Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van Nova Launcher presenteert functies van Android O (update)

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2017, 12:01 CategorieApplicaties

De makers van de Nova Launcher hebben een nieuwe bèta uitgebracht. Deze nieuwe versie presenteert alvast Android O-functies. Mocht je de bètaversie willen downloaden, dan kun je dus nu alvast toegang krijgen tot features die later voor Android worden uitgebracht.

Android O-functies voor Nova Launcher

Update 07-07-2017: Deze update is nu ook beschikbaar uit bèta en kan door iedereen worden gedownload via de onderstaande downloadlink.

  • Nova Launcher

Origineel bericht: Tijdens I/O 2017 heeft Google nieuwe functies aangekondigd voor het Android-besturingssysteem. Android O, zoals de nieuwe versie heet, moet sneller en veiliger worden en zal kleine, handige functies gaan introduceren. Eén van die handige functies is een klein puntje bij een app-icoon, dat aangeeft dat er een notificatie voor deze app aanwezig is. De makers van de Nova Launcher willen echter niet wachten totdat Google de feature zelf uitrolt en presenteren dat puntje, evenals andere dingen, nu al in de bèta van de populaire launcher.

Wanneer je de update binnenhaalt en de instellingen van de launcher opent, dan tref je daar een nieuwe optie aan: Notification Badges. Dit zijn die kleine puntjes bij de apps. Daar kun je aangeven wat voor stijl je wil: geen (dus helemaal geen visuele markering), puntjes, dynamische badges of numerieke badges. Ook kun je nog instellen hoe groot die badge dan mag worden. Verder voegt deze bèta-update een rondere zoekbalk toe en zijn er algemene bugoplossingen en prestatieverbeteringen. Aanmelden voor de bèta kan via deze pagina.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.