Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #64

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2017, 8:54 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Adobe Scan.

Adobe Scan

Soms heb je documenten die je graag direct van een scan zou willen voorzien, maar je hebt dan net even geen scanner bij de hand. Met Adobe Scan tover je jouw smartphone om tot één. Scan jouw kassabonnen, documenten of facturen gewoon in met de camera en zie ze vervolgens als PDF terug op je smartphone. Zo heb je vanaf nu altijd een scanner bij de hand.

Adobe Scan is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • Adobe Scan

Vakantiebieb

Als je binnenkort op vakantie gaat en nog niet precies weet hoe je de tijd van het reizen moet vullen, dan is er nu goed nieuws. In de app Vakantiebieb kunnen we ook dit jaar weer rekenen op 66 boeken die we gratis mogen lezen. De boeken voor kinderen zijn alvast toegevoegd, terwijl die voor volwassen op 1 juli volgen. In de Vakantiebieb tref je onder meer Mees Kees, Dolfje Weerwolfje en Ik, Zlatan.

Vakantiebieb is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

F.lux

F.lux is in de afgelopen periode al best populair geworden, omdat het met de app mogelijk is om in de avond blauwe tinten uit een beeldscherm te filteren. Dit zorgt ervoor dat je ogen beter tot rust komen en dat je later op de avond ook beter in slaapt kunt komen. De app is vanaf nu te downloaden in de Windows Store. Ideaal dus als je ’s avonds nog even je tablet wilt gebruiken.

F.lux is gratis te downloaden in de Windows Store.

  • Vakantiebieb

Blippar

Je hebt het vast wel eens gehad… Je ziet een leuke auto voorbij rijden, maar je hebt geen flauw idee welke auto het is. Gelukkig is er nu een oplossing voor gekomen. Met de applicatie Blippar kun je auto’s scannen als ze voorbij komen rijden, mits ze niet harder rijden dan 24 kilometer per uur. Vanaf nu weet je dus altijd om welke auto het gaat als je weer een leuke bak voorbij ziet komen. Blippar werkt ook voor andere objecten. Erg leuk om eens uit te testen.

Blippar is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

  • Blippar

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.