Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste update OnePlus 5 beschikbaar: dit is wat OxygenOS 4.5.2 biedt

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2017, 10:15 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft vandaag de eerste update voor de OnePlus 5 uitgebracht. Het gaat hier om OxygenOS 4.5.2. De update is gelukkig zo binnengehaald en is 36 MB groot. Maar er worden wel belangrijke verbeteringen doorgevoerd.

Download OxygenOS 4.5.2 voor OnePlus 5

Vanaf vandaag kun je een update verwachten voor je kersverse OnePlus 5. De fabrikant heeft namelijk OxygenOS 4.5.2 uitgebracht, die enkele belangrijke verbeteringen doorvoert. De update is 36 MB groot en is dus, zeker via wifi, zo binnen te halen. Achter de schermen heeft OnePlus gezorgd voor verbeteringen op het gebied van het besturingssysteem en de netwerk- en bluetooth-verbinding. Niet geheel onbelangrijk: want als één van deze onderdelen slecht functioneert, dan tast dat direct je ervaring van de soft- en hardware aan.

Ook is het zo dat de software voor de camera is geoptimaliseerd en dat er beter kan worden omgegaan met third party apps. Ook was het zo dat apps installeren of updates voor het systeem voor problemen konden zorgen, maar die problemen zijn nu in elk geval verholpen. De reden dat deze update relatief klein is, heeft te maken met het feit dat de OnePlus 5 direct wordt geleverd met Android 7.1. Die versie van Android gaat anders om met updates en stelt fabrikanten in staat sneller updates uit te brengen met specifieke eigenschappen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.